Arama
Arama Sonuçları
Yapay zeka ile sadece klavye sesinden bile verileriniz çalınabilir!
Yapay zeka algoritmaları her alanda kullanılmaya devam ediyor. Yapılan son araştırmada yapay zeka ile eğitilen bir modelin klavye seslerinden yararlanarak verilerinizi çalabileceği ortaya çıkartıldı.
Apple'dan Türkiye’deki tüm ürünlerine zam yaptı
Apple, Türkiye'de tüm cihazlarına yeniden zam yaptı.
Apple, tüm ürünlerin fiyatına zam yaptı: Fiyatlar 90 bine dayandı
Apple Türkiye, yükselen dolar kurunun ardından bugün iPhone, MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerine zam yaptı. İşte yeni fiyat listesi...
Zamlanan ürünler, UCUZLAYACAK MI?
Doların yükselmesiyle beyaz eşya, tekstil, teknolojik ürünler ve gıda gibi bir çok kaleme yüzde 60'lara varan zamlar olmuştu. 18 TL'den 12 TL'ye seviyelerine kadar inen kur sonrası zamların geri çekilecek mi merak konusu oldu.
iPhone 13 ekranını Face ID’yi bozmadan tamir etmek kolaylaşacak
iPhone 13 piyasaya çıktıktan bir süre sonra iFixit tarafından parçalarına ayrılmış ve bu işlemin ardından ekranın üçüncü taraf bir onarım merkezi tarafından değiştirilmesi ve orijinal ekrandan bir mikro kontrolör transfer edilmemesi durumunda Face ID’nin çalışmaz hâle geldiği görülmüştü. Apple bu sorunun çözülmesi için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağını ve Face ID’nin her şekilde çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.
iPhone 13 üretimi için dikkat çekici öngörü
Apple CEO’su Tim Cook, bir süre önce bileşen tedariğindeki sıkıntıların şirket üzerindeki etkisinin tahmin edilenden fazla olduğunu belirtmişti. Bu sıkıntılar iPad ve Mac’in yanı sıra iPhone 13 üretimini de etkiliyor. Yeni bir rapora göre, en yeni iPhone’larda şubat ayına kadar üretimin talebi karşılayacak seviyeye gelmesi beklenmiyor.